(VIDEO) Sulejman Haljevac Memo snimio pacova kod Sebilja u Sarajevu

(VIDEO) Sulejman Haljevac Memo snimio pacova kod Sebilja u Sarajevu


Sulejman Haljevac Memo objavio je na Facebooku video koji je snimio rano jutros. Haljevac je kod Sebilja snimio pacova dok se hranio.

U svom stilu, Memo je sarkastično uputio nekoliko riječi ovom glodaru.

– Beba, naša mala. Domaća životinja, štakorčić. Gdje si, bebice. Evo te – čuje se na videu koji je snimio Haljevac. S pravom se postavlja se pitanje, hoće li pacovi zamijeniti golubove na Sebilju.

Pozvali smo Haljevca kako bismo o prizoru koji je zatekao u srcu Baščaršije dobili njegov komentar.

“Ljudi to vole, to što ja skrećem pažnju. Jedva čekam naredno Općinsko vijeće da uputim inicijativu da se štakori i zmije sa Ciglana i Koševskog brda prebace i kod nas u mjesnu zajednicu Marijin Dvor. Samo tražim od načelnika da zmije ne budu otrovne”, rekao je Haljevac za naš portal.

Na pitanje da li je situacija toliko postala alarmantna, pa u svom govoru koristi određenu dozu sarkazma, Memo nam je rekao.

“Ozbiljno govorim, vidjeli ste šta sam jutros šta sam snimio. Volio bih onakvih 20-ak štakora, onda mi neće oko kuće biti nekih buba”, smatra on i dodaje:

“Narod je jednoglasno dao podršku Trojci i ja idem gdje i narod, znaš kako ono kažu. Imali su izbore, birali su”, zaključio je za kraj razgovora piše Source.

Kako su prošli na izborima poznate ličnosti iz SBB-a?


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija