(VIDEO) Svjedok koji je oživljavao curicu punih 40 minuta: Preminula je, stavio sam joj krunicu oko vrata

Gradonačelnik Darinko Dumbović potvrdio nam je da je u potresu u Petrinji poginulo dijete. Naišli smo na svjedoka koji je curicu oživljavao punih 40 minuta, navodno mu je preminula na rukama…

Gradonačelnik Darinko Dumbović potvrdio nam je da je u potresu u Petrinji poginulo dijete. Kako kaže, pola grada je razrušeno. Područje Petrinje nešto iza podneva pogodio je potres od 6,2 po Richteru, javlja EMSC.

– Palo je ovo na nju, ovaj dio kuće, ja sam je više od 40 minuta oživljavao. Nije bilo hitne, za to dijete će mi netko odgovarati, vjerujte mi. Poznavao sam je, vjerujte mi da će netko odgovarati. Nakon 40 minuta je došla hitna. Curica je prije pet dana napunila 13 godina – kazao je svjedok našem reporteru.

Krunicu sam joj stavio oko vrata. Tražio sam svoju kćer, našao sam je – dodaje u suzama.

– Došla je hitna i otišla, držao sam joj puls. Ovo je težak dan, težak dan – rekao je čovjek koji se predstavio kao Dinko Radučević za 24Sata.

 


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79