(VIDEO) U Beogradu napadnut bh. igrač: Je*at ćemo te smrdljiva pi*ketino

Dok su košarkaši Crvene zvezde mts u nedjelju pred navijačima završavali posljednji taktički trening pred utakmicu odluke finala ABA lige, njihovi rivali iz Podgorice za to vrijeme su sletjeli u Beograd i na aerodromu prolazili uobičajenu carinsku kontrolu.

Za to vrijeme, jedan navijač srbijanskog tima stajao je nekoliko metara od njih i sa uključenom telefonskom kamerom im dobacivao uvrede, a najviše je ”nastradao” Nemanja Gordić, bh. reprezentativac.

– Ovo gov*o ovdje, razumiješ… Kako je ova pi*ka došla ovdje, smrdljiva. Tebe ćemo je*ati isto sutra, to ti odlično znaš. Samo se smij pi*ko, smij se, smij se, možeš da mašeš glavom, psovao je navijač bh. košarkašu, prenosi Sport1.

I ovo je bio uvod u “majstoricu” finalne serije ABA lige, koja protiče u velikoj tenziji i koja će biti završena u ponedeljak, u 19 časova, “majstoricom” u dvorani Pionir.

Pogledajte videoprilog.

U Beogradu napadnut bh. igrač: Je*at ćemo te smrdljiva pi*ketino

U Beogradu napadnut bh. igrač: Je*at ćemo te smrdljiva pi*ketino

Gepostet von CRNA Hronika BIH am Montag, 22. April 2019

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments