(VIDEO) U Hrasnici izgorio Alfa Romeo

(VIDEO) U Hrasnici izgorio Alfa Romeo


 

U ranim jutarnjim satima u utorak 26. septembra došlo je do požara na putničkom automobilu u Hrasnici kojeg su lokalizovali pripadnici vatrogasne brigade Sarajeva.

Kako je za Klix.ba potvrđeno iz Profesionalne vatrogasne brigade Kantona Sarajevo, požar na automobilu je dojavljen u jedan sat i 20 minuta po ponoći.

Ekspresnom reakcijom vatrogasne jedinice koja je na mjesto nesreće, u ulicu Zije Krajine bb došla u jedan sat i 33 minuta, požar na putničkom automobilu je lokalizovan.

Uz vatrogasnu jedinicu, na mjesto nesreće izašli su policijski službenici MUP-a Kantona Sarajevo koji su, po lokalizaciji paljevine, preuzeli svoj dio posla kod utvrđivanja uzroka koji su doveli do požara.

Za sada nisu poznati detalji, a više informacija znat će se po okončanom uviđajnom postupku i dokumentovanju koje će izvršiti policijski službenici i postupajući tužitelj Kantonalnog tužilaštva Sarajevo.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Crna Hronika BiH (@crnahronikabih)


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija