(VIDEO) U Živinicama poplavio podvošnjak koji je otvoren prije par mjeseci

(VIDEO) U Živinicama poplavio podvošnjak koji je otvoren prije par mjeseci


I građane Živinica je iznenadio popodnevni pljusak, a po običaju, kiša je stvorila probleme vozačima u ovom bosanskohercegovačkom gradu.

Kako nam javljaju čitatelji portala Crna-Hronika, poplavio je i novootvoreni podvožnjak kod Gradske dvorane koji je samo prije par mjeseci opet pušten u promet. Kako i zašto se desilo, da li su samo ofarbali podvožnjak ostaje da vidimo.

Podsjećamo za ovaj projekat je izdvojeno je oko 500.000,00 KM, čija su sredstva osigurali iz JP Ceste Federacije BiH.

Nažalost ni do Hitne pomoći se ne može doći od vode. Godinama građani apeliraju vlasti da se ovaj problem riješi ali kako kažu “uvijek ima preće od prećeg”

Podsjećamo, rekonstrukcija ulice Oslobođenja urađena je prošle godine , čiji je cilj bio pored polaganja novog asfalta , riješiti kanalizacionu i vodovodnu mrežu.

Šef službe CZ grada Živinice Enver Jukić , ističe da ne zna zašto pomenuti problem nije riješen realizacijom navedenog projekta. Ističe da živinički vatrogasci od petka rade na privremenom rješavanju ovog problema, a uposlenici nadležne gradske službe ponovno od jutros traže trajno rješenja , i to po direktivi gradonačelnik Begana Muhića naglasio je naš sagovornik.

 


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija