(VIDEO/FOTO) U automobilu koji je sletio u Miljacku pronađena dva beživotna tijela

Jedan automobil završio je u Miljacki kod tunela Bulozi iznad Darive, na istočnom ulazu u Sarajevo, potvrdili su za Radiosarajevo iz Profesionalne vatrogasne brigade Kantona Sarajevo (PVB KS) čije ekipe su na mjestu događaja.

U automobilu su pronađena dva beživotna tijela, rekao je za Radiosarajevo starješina Vatrogasne jedinice Pale Njegoš Vukadin.

“Ekipe vatrogasaca sa Pala i PVB-a iz Sarajeva stigli su do automobila koji je upao duboko u kanjon okružen šibljem, niskim rastinjem i smećem. Nažalost, pronašli su dva beživotna tijela u automobilu”, rekao je Vukadin navodeći kako nije poznato da li je bilo više osoba u automobilu.

”Na terenu su osim policije, ekipe hitne pomoći, gorske službe spašavanja i vatrogasaca. Nesreća se dogodila u mjestu Bulozi”, kazala je novinarima Vesna Stokanović, glasnogovornica Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Pretraživanje terena se nastavlja, potvrdio nam je Vukadin, kako bi se utvrdilo da li je više osoba bilo u automobilu.

Više informacija bit će poznato kasnije.

 

Crna hronika / Foto Radiosarajevo

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments