(VIDEO) Vođa Srpske časti poručio Vučiću: Stojimo na raspolaganju, spremni smo dati život za Kosovo

Stojković je videom na Instagramu poručio Vučiću da mu “Srpska čast” i srpski dobrovoljci stoje na raspolaganju te da su za Kosovo spremni dati svoje živote.

 

Crna-Hronika.info

Vođa Srbske časti poručio Vučiću: Stojimo na raspolaganju, spremni smo dati život za Kosovo

Posted by CRNA Hronika BIH on Dienstag, 27. März 2018

 

“Gospodine predsjedniče, u ime ‘Srpske časti’ i svih srpskih dobrovoljaca, uz žandarmeriji i srpsku vojsku, stojimo vam na raspolaganju i spremni smo za za opću mobilizaciju srpskog naroda, ne da idemo u rat već da branimo svoje ognjište i da štitimo srpsko stanovništvo koje živi na Kosovu. Da znate da imate na raspoloagnaju sve srpske dobrovoljce koji su spremni život da daju za Kosovo”, kazao je Stojković.

Podsjećamo, Marko Đurić je uhapšen tokom unutrašnjeg dijalogu o Kosovu, prenosi RTK. Pripadnici interventne policije Kosova izvršili su upad u objekt Mitrovačkog dvora gdje se održavao okrugli stol političkih predstavnika Srba.

Đurića je više policajaca sprovelo do policijske stanice u Prištini, gdje je saslušan, a nakon toga je odvezen na administrativni prelaz Merdare, gdje ga je preuzela srpska policija.

Inače, članovi Udruženja ‘Srpska čast’ se vole nazivati humanitarcima.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79