(VIDEO) Zašto je normalno da nama “uvik umisto sprida ulazi sazad”

Najnormalnije je to u zemlju u kojoj za 20 ojra carinici ševrcuju visokorizične osobe u zemlju, dok u isto vrijeme zaraženi zaražava trudnice po Mostaru, jer je primljen preko štele na pogrešno odjeljenje. Normalno da nam ulazi sazada, napisao je Bursać

Broj zaraženih korona virusom u Mostaru povećan je u odnosu na jučerašnji dan i to za dvije novozaražene osobe.

Naime, nakon što je jučer potvrđen prvi slučaj, danas je objelodanjeno da je zaražena i supruga prvootkrivenog, kao i uposlenica u kompaniji koja je u vlasništvu jučer oboljelog.

Situaciju usložnjava i što se pomenuta nedavno porodila, te boravila posljednjih dana na Odjelu za ginekologiju mostarskog SKB-a.

Prvozaraženi je prema riječima direktora SKB-a Ante Kvesića u stabilnom stanju i ima tešku kliničku sliku Covida-19. Druga zaražena je njegova supruga, dok je sin danas ponovo testiran, i to nakon što je jučer bio negativan.

Međutim, najviše pažnje bh. javnosti privukao je govor direktora mostarske bolnice, kojeg je teško prepričati, te ga je najbolje pogledati.

Direktor mostarske bolnice: Umjesto sprijeda, ušao nam je nazad

Gepostet von Crna-Hronika.info am Mittwoch, 18. März 2020

O svemu se putem društvenih mreža oglasio i novinar Dragan Bursać, koji je napisao:

“Umisto sprida uša nam je sazad”

Ravnatelj SKB-a Mostar dr. Ante Kvesić.

E u ovoj rečenici je sadržano sve. I doživljaj borbe, i doživljaj svijeta, i funkcija, i ozbiljnost, i borba protiv virusa.

Nama uvik umisto sprida uzlazi sazad. Uvik nam se namjesti neki Oblo, Kocko ili Ćoško po stranačkoj dužnosti i ublehaškoj hijerarhiji da vodi ovaj nesrećni narod. Pa i u bolesti. I dok ga vodi, uleće nam sazada. Narod po navici očekuje sprida, ali opet po navici uleti sazada. Jebi ga!

Najnormalnije je to u zemlju u kojoj za 20 ojra carinici ševrcuju visokorizične osobe u zemlju, dok u isto vrijeme zaraženi zaražava trudnice po Mostaru, jer je primljen preko štele na pogrešno odjeljenje. Normalno da nam ulazi sazada, napisao je Bursać.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79