(VIDEO) Zlatko u Francuskoj pokazao kako se kupuje meso: Kilogram piletine 14 eura

Sigurni smo da nikada do sada niste kupovali friško meso i mesne proizvode preko automata. To je sasvim uobičajna pojava u Francuskoj, a cijeli proces kupovine objasnio nam je Zlatko Milojević piše Crna-Hronika.

On je na svom TikTok profilu snimio video u kojem objašnjava kako se meso kupuje na novi, savremeni način. Ovo je idealno za sve ono koji ne mogu čekati u gužvi lokalne mesnice.

“Pozdrav ljudi, danas smo došli da kupimo meso ali nismo došli da kupimo meso u prodavnici nego smo došli da kupimo meso na automatu. Znači jedemi se mesa sa grila, ne stoji mi se na u prodavnici jer je red veliki, pa sam rekao doći ću ovdje da vidim šta imaju na automatu.

Nešto dobro za gril (roštilj). Ja volim piletinu, dobra je za gril jer je mekana i dobra je za mene jer nemam zube. Idemo. Znači pileći file idemo da kupimo. Plaćamo karticom. Platili smo i idemo do broja 146. Evo ga. I ljudi to je to.

Kilogram za 14 eura, idem sada da ovo bacim sebi na gril a ti kako hoćete. – izjavio je Zlatko Milojević.

@therealbalkaneze IMA SVASTA PA I AUTOMAT PUN MESA #germany🇩🇪 #switzerland🇨🇭 #france🇫🇷 ♬ Originalton – Zlatko Milojevic

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79