(VIDEO) Zoran Kesić: Bio sam na ivici, malo je falilo da odem u legendu

Voditelj Zoran Kesić se nakon dvije sedmice pauze vratio snimanju emisije “24 minuta”. Bio je odsutan zbog zdravstvenih problema.

Svi su zadovoljni zbog mog povratka, bio sam na ivici, malo je falilo da odem u legendu, ali ovakvi kao ja se ne razboljevaju duže od dvije nedjelje”, rekao je voditelj Zoran Kesić kroz smijeh, u kratkom video klipu koji je napravio prilikom snimanja nove epizode kultne humoristične emisije “24 minuta”, prenosi Oslobođenje.

“Mnogo se bolje osjećam. Nisam još potpuno ozdravio, ali sam potpuno operativan. U stanju sam da radim. Želja da nastavim posao i stvaranje emisije je jedan vid izlečenja. Čovek mora da ima neki smisao i nešto što ga motiviše i pokreće, a osim prije svega porodice, to je za mene naša emisija. Pokrenuo sam se, ne mogu više da budem bolesnik, moram da radim, rekao je Kesić.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79