(VIDEO+FOTO) Požar u Zelenom viru pod kontrolom, šteta veća od pola miliona KM

Veliki požar koji je danas zahvatio preduzeće “Stolarija Nešo” u banjalučkom naselju Zeleni vir stavljen je pod kontrolu brzom intervencijom vatrogasaca, rekao je Srni šef Odsjeka za poslove Civilne zaštite i profesionalne teritorijalne vatrogasne jedinice Mladen Ćućun.

obzirom na to da je drvo u pitanju, odnosno pilana, upućeno je osam vatrogasnih vozila jer je požar prijetio da će osim industrijskih hala, zahvatiti i kuću odnosno privatni objekat, ali brzom intervencijom požar je stavljen pod kontrolu”, rekao je Ćućun.

Prema njegovim riječima, požar je nešto iza 11.00 časova zahvatio preduzeće “Stolarija Nešo”, na glavnom magistralnom putu prema Čelincu u naselju Zeleni vir.

U požaru koji je izbio u hali drvne galanterije u Banjaluci nema povrijeđenih, rekla je portparol banjalučke Policijske uprave Marija Markanović.

Ona je navela da će, nakon što budu stvoreni uslovi, službenici Policijske uprave Banjaluka obaviti uviđaj i preduzeti mjere na utvrđivanju uzroka požara.

Požar je zahvatio objekat preduzeća “Stolarija Nešo” u naselju Zeleni vir koji je u potpunosti izgorio. Vlasnik firme Nenad Milinković je potvrdio za “Nezavisne” da je rano goviriti o šteti, ali da je veća od pola miliona.

Najvažnije je da niko od radnika nije povrijeđen, požar se desio dok su se vraćali sa pauze, rekao je Milinković.

“Jedna hala sa mašainama je izgorjela skroz, druga je malo zahvaćena, a treću su uspjeli spasiti, potvrdio je Milinković koji je i sam zadobio  lakše opekotine ruku

Požar – drvna galanterija "Milinković" ulica Rade Radića. Dojava primljena u 11:15h, PTVJ Banja Luka na intervenciju izašla sa 6 vozila i 13 vatrogasaca. Gašenju pomogli radnici drvne galanterije kao i DVD Vrbanja sa 1 vozilom i 6 vatrogasaca.

Gepostet von CRNA Hronika BIH am Mittwoch, 27. März 2019

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments