Viralni post sa mreže X: Greškom optužio komšije iz BiH da peku psa na ražnju

Viralni post sa mreže X: Greškom optužio komšije iz BiH da peku psa na ražnju


Jedan od najgledanijih postova ove sedmice na popularnoj društvenoj mreži X objavio je korisnik @DC_Draino, koji je pogrešno optužio svoje komšije da na ražnju peku psa.

“Sasvim običan dan, moje komšije su stavile psa na ražanj. A, čuo sam i da im je mačka nestala,” napisao je u originalnom postu. Međutim, ubrzo nakon objave, preplavili su ga komentari u kojima su mu drugi korisnici pojasnili da se zapravo radi o jagnjetu, a ne o psu.

Shvativši grešku, korisnik je ubrzo obrisao video, a zatim napisao: “Da, greškom smo mislili da moje komšije iz BiH peku psa. Ali, vidim da svi kažete da to nije pas. Ja sam vidio samo rep i vatru nad kojom se peče. Istina, nismo baš zagledali šta je.”

Post je prikupio 20 miliona pregleda za samo 24 sata prije nego što je obrisan.

Jedan korisnik je posebno upozorio autora da ovakvi nesporazumi mogu izazvati nepotrebnu mržnju prema komšijama, naglašavajući kako se u njegovoj porodici tradicionalno jede pečena jagnjetina.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija