Voditeljica pokazala poruke koje joj je slao Lečić: Hristina, je l’ se tako braniš, ovo je za mene prelako

Nakon njegovog gostovanja, ona počinje da dobija poruke koje su joj konstantno stizale i sve to je objavila na Twitteru

Nakon tvrdnji glumica Danijela Štajnfeld da ju je navodno silovao njen kolega Branislav Lečić, srbijanska novinarka Hristina Stoiljković, objavila je na svom Twitter nalogu prepiske sa pomenutim glumcem.

Naime, kako Hristina tvrdi, Lečića je upoznala tokom snimanja emisije, 2019. godine, a nakon toga došlo je do, kako ona tvrdi “uhođenja nje”, od strane Branislava.

Nakon njegovog gostovanja, ona počinje da dobija poruke koje su joj konstantno stizale i sve to je objavila na Twitteru.

– Hristina, ne mogu da odolim, a da ti ne kažem. Dopala si mi se danas. Tvoja energija ima pamet i erotiku. A to je rijetka kombinacija, poslao joj je navodno Lečić nakon gostovanja 23. marta. 2019. godine

– Hristina, je l’ se tako braniš od izazova. Ovo je za mene prelako – jedna je od poruka u nizu.

Na objavi koju je postavila na društvenim mrežama, napisala je da je riječ o uobičajenom maniru Lečića.

Vikala sam ‘ne’ neprestano, molila, plakala, onda više nisam mogla… Bio mi je kolega i prijatelj, vjerovala sam mu…

– Prvo Lečićev ustaljeni manir da se postavlja kao da ti čini ogromnu čast što si mu se dopala. A zatim i gomila poruka uz skoro svakodnevno neprestano zvanje. Dotičnog nedjeljama nije tangiralo pretjerano što pozivi i poruke svi do jednog ostaju bez odgovora, napisala je ona između ostalog na društvenoj mreži Twitter.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79