Vozač (23) koji se BMW-om zakucao u vozilo Džeme (37) je bio pijan i drogiran

Vozač BMW Džemo K. (37) podlegao je povredama koje je zadobio u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć oko 22 sata na Zrenjaninskom putu (Srbija).

Nesreća se dogodila kada se BMW sa beogradskim tablicama kretao desnom saobraćajnom trakom prema gradu, a u trenutku kada je prelazio u lijevu traku, u njegovu bočnu stranu prednjim dijelom je udario D.S. vozač BMW-a sa valjevskim tablicama.

Džemo se nalazio za volanom BMW beogradskih registarskih oznaka i u nesreći je zadobio povrede opasne po život od kojih je podlegao.

Putnica iz njegovog vozila, Jasmina I. (34) također je zadobila je teške povrede.

Prema preliminarnim testovima utvrđeno je da je D.S., akter stravičnog udesa na Zrenjaninskom putu, vozio pod dejstvom alkohola i psihoaktivnih supstanci, prenosi Telegraf.rs.

Više javno tužilaštvo u Beogradu naložilo je Prvom osnovnom javnom tužilaštvu da odmah naloži lišenje slobode D.S. (23) i odredi mu zadržavanje do 48 sati zbog sumnje da je sinoć nakon saobraćajne nezgode na Zrenjaninskom putu, u kojoj je jedna osoba poginula, a više njih zadobilo teške tjelesne povrede, napustio lice mjesta ne pruživši pomoć povrijeđenima.

U pitanju je vozač jednog od dva automobila, oba marke BMW 320, koja su se sinoć oko 21:20 sudarila na Zrenjaninskom putu.

D.S. je zadobio lake tjelesne povrede u ovom sudaru, a sa njim su u vozilu bile dvije djevojke, sestre od 19 i 17 godina koje su teško povrijeđene.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79