Vozač Golf-a 2 sletio u kanal: Mještani mu pomagali da izađe iz vozila

Vozač Golf-a 2 sletio u kanal: Mještani mu pomagali da izađe iz vozila


Saobraćajna nezgoda u večernjim satima dogodila se u mjestu Dubrave kod Tuzle. Nesreća se dogodila u blizini škole u Dubravama.

Nakon što je vozač izgubio kontrolu nad automobilom, vozilo je završilo u kanalu. Nakon slijetanja automobila vozaču su pomagali mještani.

Tačne okolnosti pod kojima se saobraćajna nezgoda dogodila nisu poznate kao ni stepen i vrsta povreda kod vozača piše Tuzlanski.

Na putevima u Bosni i Hercegovini saobraća se po suhom i mjestimično vlažnom kolovozu, a upozoravamo na učestale odrone na brojnim dionicama. Savjetujemo oprezniju vožnju i napominjemo da je posjedovanje zimske opreme zakonski obavezno. Tokom noći, zbog pada temperature, moguće je formiranje poledice na svim vlažnim lokalitetima.

Na magistralnom putu Jajce-Donji Vakuf zbog radova u tunelu Skela, tokom dana saobraća se naizmjenično, jednom trakom, dok se u noćnim satima (22-06 sati) saobraćaj obustavlja i preusmjerava na obilaznicu oko tunela.

Sporije zbog radova saobraća se i na magistralnom putu Živinice-Stupari (kod mjesta Đurđevik), kao i na magistralnom putu Mostar-Stolac, te kod petlje Blatuša u Zenici.

Pojačan je promet vozila na ulazu u Bosnu i Hercegovinu na graničnom prelazu Velika Kladuša. Na ostalim graničnim prelazima ne čeka se duže od 30 minuta.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija