Vozač kamiona ubijen na parkiralištu u Francuskoj

Ova se tragedija dogodila tijekom vikenda, u noći sa subote na nedjelju. Zajednički rumunjski par napravio je rutu od Velike Britanije do Francuske i zaustavio se na parkiralištu Aire de Le Translay, na francuskoj autocesti A28, u blizini grada Amiensa. 39-godišnji Mihai Spătaru napustio je kabinu kako bi otišao na zahod, po izlasku je čuo sumnjive zvukove koji su dopirali sa stražnje strane kamiona. Incident dolazi neposredno nakon napada migranata u Calaisu o kojem smo već pisali na portalu a danas ćemo također objaviti užasne slike kamenovanih 10ak kabina kamiona.

Muškarac je otišao do stražnjeg dijela poluprikolice, provjerio brave i krenuo natrag prema kabini. Tada je dobio dva uboda nožem, od kojih je jedan bio u blizini srca. Supruga je bila svjedokom ove tragedije, odmah je vrištala i pokušavala pozvati pomoć. Nažalost, neuspješno, jer je reagirala samo jedna osoba.

Tko je bio napadač i zašto je ubio 39-godišnjaka? Prema “Kanalu 3” francuske televizije, državno odvjetništvo u Amiensu traži odgovore na ova pitanja. Nažalost, do sada nije uhićen niti jedan pojedinačni trag.

Nažalost, policija i hitna pomoć stigli su nakon sat i pol i mogli su samo proglasiti.

Žena ga nije mogla spasiti.

Puno je kritika i prema drugim vozačima, zbog nedostatka profesionalne solidarnosti

Žena je vrisnula u očaju, ali nitko od vozača na parkiralištu nije priskočio da pomogne svom kolegi.

“Sutra možeš biti sljedeći koji će umrijeti kao pas”

Supruga tog muškarca, očajna, kucala je na vrata naših kolega na parkiralištu u potrazi za pomoći.
Nijedan kolega nije se odazvao očajnom pozivu žene, osim toga, navukli su zavjese i nastavili svoj odmor !!Jedan kolega iz malog kamiona priskočio je u pomoć.Francuska postaje jedno od najopasnijih tranzitnih područja za vozače, ljude koji postaju žrtve i lopova, lopova dizela i imigranata s područja Calaisa piše Kam-Bus

Kako se možemo obraniti u takvim slučajevima?

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79