Vozaču Mercedesa Arminu Puščuloviću sutra dženaza

Vozaču Mercedesa Arminu Puščuloviću sutra dženaza


U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se desila u noći sa srijede na četvrtak u mjestu Dobrinje poginule su četiri osobe.

U nesreći su stradali Branka Dusper i Armin Puščulović iz Kiseljaka te Amina Kardaš i Sarah Savić iz Visokog

Naime, oni su se vozili na regionalnom putu između Kaknja i Visokog, izgubili su kontrolu nad vozilom i ono je završilo u rijeci Bosni.

U vozilu se nalazila još jedna osoba koja se uspjela spasiti, a pretpostavlja se da je ona ispala iz vozila prije nego je završilo u rijeci.

Dženaza- namaz nastradalom Arminu Puščuloviću će se klanjati i ukop obaviti u subotu, 12.10.2024. godine, nakon ikindije-namaza u15:40 sati na mezarju Rotilj, džemat Kiseljak.

Njegovi prijatelji opraštaju se na društvenim mrežama od njega.

Armin Puščulović 12.02.1996. – 10.10. 2024.

“Kada nam odlazi neko drag, ne boli samo njegova smrt već i život koji je mogao još da traje a ugasio se. Bole pobjede podjednako kao porazi, uspjesi podjednako kao neuspjesi i sve se, odjednom na trenutak, poravna, postaje besmisleno, prazno. Boli to što nećemo više moći da ga vidimo i što neće moći da nam se javi.

Kada nam odlazi neko drag, ne boli samo bol, boli sve drugo. Boli što zauvijek nestaje i što ga više nigdje neće biti. Boli saznanje da nikada više neće moći da se raduje, da se smije, mašta, trči, plače, voli. Boli sve ono što je mogao da uradi, a nije.

Kada nam odlazi neko drag, sve odjednom stane, zaustavi se na trenutak i podsjeti na prolaznost, na godine koje su prošle i koje će proći. Da ti dragi Allah dž.š. podari lijepi Dzennet, a porodici sabur♥️”

Duboko me pogodila vijest o saobraćajnoj nesreći u kojoj je učestvovalo pet osoba, a četiri mlada života su tragično izgubljena, među kojima su bili i dvoje naših sugrađana.

Jedan od nastradalih bio je naš Armin Puščulović.

Armin je bio momak velikog srca, uvijek spreman pomoći drugima. Samo nekoliko dana prije, nesebično je pomagao unesrećenima u poplavama koje su nas zadesile.

Njihovim dušama želim vječni mir i rahmet, a porodicama izražavam najiskrenije saučešće.

Preživjelom mladiću želim brz i potpun oporavak.

 


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija