Vrijeđao policajce ispred kafića pa uhapšen

Službenici Policijske stanice Laktaši uhapsili su juče G.Š. iz Novog Grada zbog vrijeđanja i ometanja policajaca i radnika obezbjeđenje ispred kafića u Trnu.

Kako su saopštili iz PU Banjaluka, G.Š. se sumnjiči da je počinio prekršaje vrijeđanje i ometanje državnih organa, privrednih društava i drugih pravnih lica u vršenju javnih funkcija.

“Navedena osoba je istog dana oko 23 časa, narušavala javni red i mir ispred ugostiteljskog objekta u mjestu Trn, Laktaši, na način da je vrijeđala policijske službenike i radnika obezbjeđenja ugostiteljskog objekta, te se oglušila o zakonito izdato naređenje službenika da prestane sa narušavaljem javnog reda i mira. G.Š. je podvrgnuto ispitivanju na prisustvo alkohola, a tom prilikom je utvrđeno prisustvo od 0,28 g/kg alkohola u organizmu”, saopštili su iz PU Banjaluka.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79