Vučić: Krađe na izborima neće biti, a opozicija me nikada neće pobijediti

Predsjednik Srbije i Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić kazao je danas da je opoziciji jasno da na izborima neće biti krađe, a da će razlika između vlasti i opozicije biti “pet prema jedan ili više.

“Ja sam njima (opoziciji) bezbroj puta rekao da me nikada neće pobijediti i da ću da se sklonim, i sam ću da se sklonim. I o tome ću obavijestiti građane Srbije, kada se sklanjam, zašto – i to ću da učinim sam u nekom trenutku, a oni da pobjede bez programa, bez plana, bez politike – kazao je Vučić, prenosi Nova.rs.

On je rekao da opozicija neće moći da ospori da je kampanja vlasti najčistija i da tokom kampanje „nijedno ime nisu izgovorili“.

Komentarajući izjavu nosioca liste Ujedinjeni za pobjedu Srbije Marinike Tepić da će ta koalicija imati 23.000 kontrolora u Srbiji, Vučić je ocijenio da će „svakako predstavnici bivše vlasti imati više kontrolora nego SNS“. Kako je Vučić naveo, ta koalicija je u prethodnih 15 dana izgubila 20 posto podrške glasača, zbog kampanje koju vode.

Predsjednik SNS ocijenio je da su najveći broj glasova izgubili jer ne žele da gostuju na televiziji Pink, kao i da njihova gostovanja na Radio-televiziji Srbije (RTS) idu njemu u korist.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79