Vučić: Ne plašim se prijetnji smrću

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić kazao je da je dobio informaciju da je plaćeni ubica Čaba Đer rekao da su mu dvije grupe sa ovih prostora nudile novac da ga ubije. Ističe da se ne plaši prijetnji i upitao je da li pojedini njegovim nestankom žele da zaustave razvoj Srbije.

Plaćeni ubica Čaba Der priznao mađarskoj policiji: Dvije mafijaške grupe ponudile su mi da ubijem Vučića!

– Ne plašim se uopće. Kada imate snove i kada ih ostvarujete, i kada vjerujete u ono što radite i kada ste sigurni da je to što radite dobro za vašu zemlju i za narod što bih se plašio – kazao je Vučić, prenosi RTS.

Veoma je, navodi, ponosan na trud, na ljude sa kojima radi i na rezultate koji postižu.

Vučić je upitao da li pojedini njegovim nestankom žele da zaustave razvoj Srbije, izgradnju željeznice, autoputeva i sutrašnju jednokratnu isplatu medicinskim radnica od 10.000 dinara.

– Nemam nikakav strah, ne interesuje me ko šta pokušava da uradi, važno je ono što vi radite. Niko vam drugi ne može nanijeti sramotu, možete samo vi sebi svojim neradom, javašlukom ili ne daj bože nečim gorim – naveo je Vučić.


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79