Vučić se sjetio Milanovićevih riječi: Malo ko je nas Srbe tako uvrijedio

Vučić se sjetio Milanovićevih riječi: Malo ko je nas Srbe tako uvrijedio


Pozdravit ćemo svaki kilometar asfalta ili dalekovod koji Hrvatska izgradi u srpskim sredinama – rekao je Vučić u Istanbulu

Aleksandar Vučić poručio je danas da je Srbija otvorena za saradnju s Hrvatskom i da će dvije zemlje morati da imaju suštinski bolje odnose.

Vučić je dodao da je “malo koji svjetski državnik” nazvao Srbiju i Srbe “šakom jada”, kako je to svojevremeno učinio novoizabrani hrvatski predsjednik Zoran Milanović, prenosi B92.

Vučić je, upitan šta očekuje u odnosima između Srbije i Hrvatske, rekao da će Srbija s oduševljenjem pozdraviti svako poboljšanje odnosa prema Srbima u Hrvatskoj.

– Pozdravit ćemo svaki kilometar asfalta ili dalekovod koji Hrvatska izgradi u srpskim sredinama – rekao je Vučić u Istanbulu.

On je istakao da je Srbija vrlo otvorena za saradnju s Hrvatskom i da je ona neophodna ako obje zemlje žele opstati na ovim prostorima i zaustaviti veliki odliv ljudi koji je, navodi, proporcionalno veći u Hrvatskoj.

– Saradnja je ključna riječ, a da li ćemo uspjeti… – rekao je Vučić i dodao da je malo koji svjetski državnik nazvao Srbiju i srpski narod “šakom jada”, ali da je, bez obzira na to, čestitao Milanoviću pobjedu na izborima, prenosi Fokus.

Hrvati bacaju jelke da neko ne bi pomislio da su Srbi


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija