Vučić upozorio javnost: Hrane će nestati, čeka nas težak period

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić dotakao se aktuelnih tema u regiji, ali i svijetu.

Zima koja dolazi biće najteža u posljednjih 70 godina! Energenata će biti dovoljno ali ne i hrane! Energenata će biti ali će biti skupi… Čak 25 odsto svjetskog tržišta neće imati hljeba… Važno je reći da sve ove događaje treba posmatrati u jednom drugačijem svjetlu a ne izolovano… Pogledajte cijene na berzi pošto je Indija zabranila izvoz žita – rekao je Vučić.

On se osvrnuo i na pozive G7 najmoćnijih zemalja svijeta koje su poručile Srbiji da uskladi svoju politiku sa EU odnosno uvede sankcije Rusiji pa na pitanje opisao kako izgledaju njegovi razgovori u četiri oka s najmoćnijim državnicima Evrope i svijeta.

Svima sve govorim u lice, a oni meni triput gore nego što je poručila G7… Ali ja ću ići na sve najteže sastanke… Što ste onda Srbiju bombardovali, što mangupi ne bombardujete Rusiju – istakao je Vučić.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79