Vukanović shvatio šta stoji iza povlačenja Čubrilovića: Kao posljednja kukavica…

Zastupnik u NSRS Nebojša Vukanović komentarisao je povlačenje Nedeljka Čubrilovića sa pozicije predsjednika NSRS-a zbog operativnog zahvata rekavši da je to planski odrađeno i da će on, s obzirom da je povlačenje na neodređeno vrijeme, vratiti nakon što se smiri bura.

– Kao posljednja kukavica. Motiv povlačenja je svima jasan, a sramno je što je ovlaštenja predsjednika prenio na najmlađeg i najneiskusnijeg potpredsjednika Denisa Šulića, jer je jasno da on nema autoritet da rukovodi Skupštinom, rekao je Vukanović.

Vukanović je zbog toga uoči današnje sjednice NSRS podnio prijedlog u kojem zahtjeva smjenu Nedeljka Čubrilovića tvrdeći da je bolje da ga sada smijene zbog lošeg rukovođenja, nego da se povlači sa funkcije u posljednjoj godini mandata.

– Ne želim brojati ničija krvna zrnca, ali je čudno kako SNSD na čelo najvažnije institucije u Republici Srpskoj postavlja Bošnjaka, a deklarativno se predstavljaju kao velike srbende i protivnici dominacije Bošnjaka i „mrske“ Federacije BiH!, napisao je on.

Vukanović navodi kako će današnja sjednica NSRS-a biti zanimljiva od samog početka.

– Čubrilović je primjer zarobljenog čovjeka koji je u makazama. Upetljan je u kriminal i korupciju i ne smije da kaže NE Dodiku, ne želi da izgubi unosne poslove, posebno na auto-putu Banjaluka – Prijedor koji treba da počnu i gdje će se angažovati njemu bliska firma „Trio kop“ ali ne smije da rizikuje ni sankcije stranaca jer su se preigrali u nestašnim igrama, blokade imovine u inostranstvu, rekao je Vukanović na svom blogu.

  Mašetić: Zašto sam kao zastupnik i otac djeteta s posebnim potrebama bio protiv prijedloga Sabine Ćudić

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79