Vulin opleo po Cikotiću: Saborac odreda ‘El Mudžahid’ pokušava da me ućutka

Aleksandar Vulin, ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin povodom tvrdnji ministra sigurnosti BiH, Selme Cikotića, rekao je da smatra prijetnjom “kada saborac odreda ‘El Mudžahid’ pokušava da ga ućutka” i naglasio “da što započne (ratni komandant Armije RBiH u Srebrenici Naser) Orić, nastavi Cikotić”.

“Ne znam gdje je Cikotić našao prijetnju u rečenici: Životni interes Republike Srbije, svih Srba gde god oni živjeli je mir, to je naš životni interes, ali znam da kada saborac odreda El Mudžahid pokušava da me ućutka, to onda jeste prijetnja, rekao je Vulin”.

On je naglasio da se zna kako su prolazili Srbi kojima su se bavili Orić i Cikotić, saopšteno je iz MUP-a Srbije.

“Znamo kako su prolazili Srbi kojima su se njih dvojica bavila. Ali, dok još imam glavu na ramenima, da ponovim ono što sam gospodina Cikotića pitao u Zvorniku: `Ko je pokušao u Srebrenici da ubije Aleksandra Vučića?”, naveo je Vulin, javlja Srna.

On je napomenuo da odgovora još nema, te da neće prestati da postavlja to pitanje.

Cikotić je rekao da izjava ministra unutrašnjih poslova Srbije Aleksandra Vulina da Krivični zakon BiH kojim se zabranjuje negiranje genocida prijeti miru i životima Bošnjaka pokazuje koja strana uporno ugrožava mir i stabilnost u BiH i cijelom regionu.


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79