Za dva dana 77 vozača u alkoholiziranom stanju

Sedamdeset i sedam vozača je isključeno iz saobraćaja i sankcionisano tokom proteklog vikenda na području grada Doboja, saopšteno je iz Policijske uuprave Doboj.

Naime, s ciljem poboljšanja stanja bezbjednosti saobraćaja, policijski službenici Policijske uprave Doboj su 1, 2. i 3. februara realizovali akciju pojačane kontrole učesnika u saobraćaju sa akcentom na kontrolu vozača koji upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola.

Tokom akcije kontrolisano je ukupno 418 učesnika u saobraćaju od kojih je 414 alkotestirano.

“Zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola iz saobraćaja je isključeno i sankcionisano 77 vozača, pet vozača je lišeno slobode od kojih je jedan odbio da se podvrgne alkotestiranju”, saopšteno je iz PU Doboj.

Kako su naveli, Policijska uprava Doboj će i u narednom periodu provoditi slične aktivnosti u cilju poboljšanja ukupnog stanja bezbjednosti saobraćaja na putevima koji su u njenoj operativnoj nadležnosti.

(Agencije)

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments