Za jednu noć sarajevska policija isključila čak 20 bahatih vozača

Burna noć za pripadnike sarajevske policije koji su za 24 sata isključili čak 20 bahatih vozača sa prometnica glavnog grada Bosne i Hercegovine.

Kako je naveo MUP-a Kantona Sarajevo tokom jučerašnjeg dana isključili su 20 vozila i to šest vozača isključeno je zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola, jedan vozač je isključen jer je vozio dok je imao aktivnu zabranu upravljanja automobilom, dva vozila su isključena jer im je istekla saobraćajna dozvola, a jedno je bilo neregistrirano.

Čak 10 bahatih vozača je isključeno iz saobraćaja jer nisu imali vozačku dozvolu.

Također zabilježena je i teška saobraćajna nesreća u kojoj je motociklista udario djevojku na pješačkom prelazu.

“Oko 20.15h u ulici Bulevar Meše Selimovića došlo je do saobraćajne nezgode u kojoj je motociklista udario pješakinju. Oboje su prevezeni na KCUS. Prema prvim povratnim informacijama, oboje imaju teške tjelesne povrede. Motociklom je upravljao 51-godišnji muškarac”, izjavili su iz Operativnog centra ministarstva unutrašnjih poslova Kanonta Sarajevo.

Zabilježena je i tučnjava vozača nakon saobraćajne nesreća na Grbavici. Video pogledajte ovdje.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Crna Hronika BiH (@crnahronikabih)

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79