Za svakog nešto: Objavljen cjenovnik za novu sezonu skijanja na Bjelašnici i Igmanu

Olimpijski centar Bjelašnica s nestrpljenjem iščekuje početak skijaške sezone 2023/24 i objavio je cjenovnik za tu sezonu s posebnim pogodnostima za različite korisnike. Evo ključnih informacija iz najave:

Posebna pažnja posvećena je cijenama za najmlađe i lojalne korisnike, posebno onima koji su kupili sezonske karte prošle sezone. Vlasnicima prošlogodišnjih sezonskih karata omogućeno je kupovinu karata po istim cijenama.

Olimpijski centar Bjelašnica surađuje s NLB bankom i razvio je e-commerce platformu na kojoj korisnici mogu kupiti sezonske karte putem internetskog dućana. Karte će biti dostavljene na kućnu adresu, a oni koji već posjeduju prošlogodišnje vaučere za karte mogu ih dopuniti putem web shopa.

Novosti za ovu godinu uključuju mogućnost kupovine sezonskih karata na rate i posebnu porodičnu ponudu za porodice s dvoje ili više djece.

Pretprodaja sezonskih karata započinje 27. oktobra i traje do 30. novembra na prodajnim mjestima na Bjelašnici, u ALTA shopping centru od 1. novembra do 30. novembra, i putem web shopa OC Bjelašnica od 1. novembra.

U redovnom cjenovniku za dnevne karte za skijaše odrasle došlo je do nekoliko promjena. Cijena dnevnih karata za odrasle iznosit će 47 KM, što je povećanje od 5 KM u odnosu na prethodnu sezonu. Dnevne karte za djecu od 6 do 12 godina će koštati 30 KM, što je povećanje od 2 KM. Cijena karata za mlade od 13 do 18 godina iznosi 37 KM, dok će stariji od 65 godina platiti 39 KM za dnevnu kartu.

Cijene za noćno skijanje također su različite prema dobi. Djeca od 6 do 12 godina platit će 10 KM, oni od 13 do 18 godina 25 KM, a odrasli 30 KM. Noćno skijanje za starije od 65 godina iznosit će 25 KM.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79