Zabio se u zgradu pa u parkirano auto, srećom izbjegnuta tragedija

Još se tresem od pomisli šta je moglo da se dogodi, za portal BLMojGrad ispričala je majka šestogodišnjeg djeteta, očevidac nesreće. Kaže da je auto iz kojeg je “treštala muzika” izgubilo kontrlu, te se zabilo u zgradu, a potom u parkirano vozilo.

Vozač je kaže prebrzo vozio, točkom je udario u ivičnjak, preletio trotoar, sa zgrade odlomio veliki komad fasade, a potom se zabio u auto parkirano 20-ak metara niže niz ulicu.

Na mjestu gdje se zabio u zgradu, ispričala nam je uplašena majka, samo par trenutaka ranije stajale su tri djevojčice. Još u šoku dok je sa nama razgovarala, rekla je da je njen sin stajao tu i da ne smije ni pomisliti šta se moglo dogoditi da se nije vratio do stana po ranac. Auto je tolikom silinom udarilo u zgradu da je odlomilo komad fasade. Stanari koji su odmah “izletili” iz zgrade kažu da se zatreslo kao da je bio jači zemljotres.

Sve se odigralo u centru grada kod Stare autobuske stanice u Ulici Nikole Tesle. Vozač nije povrijeđen, a preplašena majka kaže, da nije znao gdje se nalazi, pretpostavljajući da je bio pijan. Kaže da je riječ o muškarcu u godinama, ako ne i penzioneru. Policija je tvrdi brzo došla na lice mjesta.