Zahiragić: Okerić je gubitnik, oni su sektaši

Haris Zahiragić, zastupnik u Skupštini KS i delegat u Domu naroda PFBiH, a od nedavno on je jedan od potpredsjednik SDA govorio je za Hayat televiziju.

Zahiragić se dotakao i afere NiPovih udruženja i izvlačenja budžetskog novca, ali i nove Vlade KS.

Podsjetimo, Elvedin Okerić je kazao da će podići tužbe protiv “svih klevetnika u ovoj političkoj hajci”, a povodom dodjele sredstava za održivi povratak u RS iz budžeta KS za 2023. godinu.

Okerić se našao na udaru kritika opozicije (SDA, DF i Stranke za BiH) da je 200.000 KM budžetskog novca podijelio organizacijama čiji su osnivači njegove stranačke kolege.

“To je simpatično. Okerić je višetruki gubitnik Ustavnih apelacija. Svaki zahtjev koji smo mi podnjeli i koji je on potpisao je pao. To je jedna skupina ljudi koja funkcioniše na principu sekte. Svaka kritika njihovih poteza bude branjena hadisima i ajetima. Odmah su svi držani neprijatelji – rekao je Zahiragić.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79