ZAMJENIK GRADONAČELNIKA KOJI JE LJUBIO TINEJDŽERKU (15) NEĆE KRIVIČNO ODGOVARATI UPRKOS ŠTO JE ISTO GODIŠTE KAO NJEN OTAC

Više javno tužilaštvo u Zaječaru uputilo je zahtjev policiji u Boru u vezi sa prikupljanjem potrebnih obavještenja povodom fotografija koje su procurile u javnost na kojima visoki funkcioner iz Bora Branko Perić (60) ljubi i grli petnaestogodišnju djevojčicu.

Kako Blic saznaje cilj je da se istraži da li je povodom tog slučaja bilo nekih prijetnji, ucjena, prisile ili je sve to bilo na dobrovoljnoj bazi i da su telefoni uzeti na vještačenje kao i da postoje tri fotografije na kojima je Perić sa maloljetnicom.

Pokušalo se porazgovarati sa ocem maloljetne djevojčice ali on nije bio raspoložen da daje bilo kakve izjave.

– Ne želim da dajem nikakve izjave. Ništa ne želim da govorim – kratko je odgovorio otac maloljetne djevojčice.

U borskom selu Slatina odakle je rodom i Perić mještani su šokirani ovim događajem.

– Stvarno sam u šoku. Otac maloljetne djevojčice je istog godišta kao i Perić. Mislim da su i u školu išli zajedno – kaže jedan mještanin.

Foto: Facebook/Privatna arhiva

Perić je podnio ostavku na mjesto zamjenika gradonačelnika grada Bora, a kao razlog je naveo lične zdravstvene probleme. Njegovu ostavku je usvojio gradonačelnik, a ona treba da prođe i kroz Skupštinu grada.

Da podsjetimo, policija je već reagovala po ovom slučaju, kada je utvrđeno da nema elemenata krivičnog djela.

– Ovdje nema elemenata krivičnog djela jer je djevojčica starija od 14 godina i nema krivičnog djela obljube nad djetetom – kazao je ranije izvor iz istrage.

Kako je objavljeno u medijima Perić je navodno kazao da su fotografije na kojima ljubi djevojčicu u usta nastale kada joj je čestitao na dobro urađenom poslu na dekoraciji sale u seoskom Domu kulture. Mediji su prenijeli da je on navodno izjavio i da je na sličan način čestitao i ostalim djevojčicama koje su ukrašavale salu.

Perić je fakultetski obrazovan i važi za korektnog i pristojnog čovjeka. U šoku su i njegove kolege koji o njemu imaju riječi hvale i kažu da je odgovorno obavljao svoj posao.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments