Zasluženo ili oproštajno odlikovanje Dodiku?!

Da li je Dodiku uručen orden po zasluzi ili je u pitanju nešto drugo ostaje da se vidi…

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić danas je uručio u Beogradu predsjedavajućem Predsjedništva BiH Miloradu Dodiku Orden Republike Srbije na velikoj ogrlici.

Ova vijest u Republici Srpskoj je izazvala iznenađenje bez obzira što se Milorad Dodik pojvaljuje skoro na svim manifstacijama u Srbiji, zasjenivši time sve ostale zvaničnike Republike Srpske.

Šta je razlog da Milorad Dodik, koji se dovodi u vezu sa mnogim blago rečeno “nepopularnim situacijama” kada je u pitanju Republika Srpska i srpski narod ostavlja brojne nedoumice?

– Da li je on taj koji zaslužuje takvo priznanje Srbije? To je pitanje koje se s pravom postavlja.

Za neke ovdašnje poznavaoce političkih dešavanja, to bi moglo i značiti da je u pitanju “oproštajno” odlikovanje s obzirom na činjenicu da je sve više onih koji smatraju da ističe političko vrijeme Milorada Dodika, u kome je protekle tri decenije bio dosta kontraverzna ličnost i bio “začin” mnogih dešavanja kako u Republici Srpskoj i BiH, ali i u regionu na koje se baš i ne može ponositi.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79