Zašto nisu ismijavali otvaranje lifta od strane Imamovića (SDP) kao što su od Kamenjaković (SDA) ?

U Domu zdravlja u Živinicama prije nekoliko dana svečano je otvoren lift, a vrpcu je presjekao načelnik Samir Kamenjaković.

“Izbori se bliže: Gradonačelnik Živinica svečano otvorio lift”; “Bizarna svečanost u Živinicama: Uz presijecanje vrpce i balone otvoren lift”; “Vjerovali ili ne”; “I ovo smo dočekali”, … ovo su samo neki od naslova kojima je popraćen ovaj događaj, a pratile su ih salve uvreda i ismijavanja načelnika Kamenjakovića.

I ovo smo dočekali: U Živinicama svečano otvorili lift

Gradonačelnik Živinica ima “bogatu” političku karijeru. Bio je član nekoliko političkih subjekata. Medjutim, nikada do sada nije svečano otvarao liftove dok nije postao član SDA. Otvaranje pješačkog prelaza u centru Sarajeva izgleda nije vrhunac te politike, napisao je SDP-ov Damir Mašić.

Jasmin Imamović nije mijenjao stranke, oduvijek je, baš kao i Mašić, član SDP-a BIH. Ali je otvarao liftove. I to ne prije 20 godina od kada je na vlasti u Tuzli, nego prije dvije godine. Bio je 2. juni 2020. godine, Dom zdravlja Tuzla dobio je lift, baš kao i ovaj u Živinicama, a vrpcu su presjekli gradonačelnik Jasmin Imamović i prim. dr. Suad Bijedić. I da, bila je izborna godina.

No, ono za što je Imamović u nekim medijima dobio ocjenu “potez dana”, Kamenjakoviću je spočitano kao sramota svjetskih razmjera. Radi se, dakako, o dvostrukim aršinima i političkim ublehašima koji Imamovićev angažman predstavljaju vrijednim svake pohvale, a Kamenjakovićev vrijednim prezira, pišu Vijesti.ba.

Šta je od toga, pošteno bi bilo da se dogovore. Sami sa sobom.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79