Zbog težine snijega porodica ostala bez krova na kući (FOTO)

Snježno nevrijeme koje je ovih dana pogodilo kompletnu Krajinu, sa sobom je donijelo mnoštvo problema i teškoća s kojima se naši građani svakodnevno “bore”.

Proteklih dana, zbog težine snježnog pokrivača koji se zbog niskih temperatura zadržava na objektima, došlo je do urušavanja krovova, pomoćnih objekata, kuća, obaranja plastenika..

Novonastale štete su ogromne, a većina građana je zbog loše ekonomske situacije u nemogućnosti da iste u skorije vrijeme sanira.

Posljedice snježnog nevremena osjetila je i porodica Sadiković.

Na adresu našeg portala stigla je molba naše čitateljke da zajedno pomognemo porodici iz MZ Japića brdo – Cazin, koja je zbog nevremena ostala bez krova nad glavom.

Naime, zbog težine snijega došlo je do urušavanja kompletnog krova i drugog sprata porodične kuće, a koja je u vlasništvu Remzije Sadikovića.

Na svu sreću, povrijeđenih nije bilo, ali je na kući pričinjena velika materijalna šteta.

Remzija sa svojom suprugom, dvoje djece i snahom koja se nalazi u drugom stanju, trenutno borave u podrumu ove kuće.

Zbog nemogućnosti da samostalno saniraju nastalu štetu na kući, porodici Sadiković je u ovom trenutku svaka pomoć dobrodošla.

Ovom prilikom molimo sve ljude koji su u mogućnosti da na bilo koji način pomognu, da se jave ili direktno posjete ovu porodicu.

 

CrnaHronika/Krajina

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79