Zdravko Čolić Čola za više od milion eura prodao vilu u Beogradu

Rođeni Sarajlija Zdravko Čolić Čola prodao je porodičnu kuću na Košutnjaku u Beogradu za više od milion eura.

Legenda muzičke scene je brzo našla kupca, ali gdje mu je novi dom još uvijek nije poznato.

Samo najbliži krug ljudi je upućen u to gdje se sa suprugom Aleksandrom i kćerkama Unom i Larom preselio. Čola je prije živio na Dedinju, nakon čega je kupio kuću na Košutnjaku.

On mijenja životni prostor zbog toga što su poštovaoci njegovog lika i djela često dolazili na vrata i željeli da se upoznaju s njim i fotografišu, a to je trajalo godinama.

Njegova vila, koju je brzo i lako prodao, okružena je zelenilom, a ispred nje je veliko dvorište s dvije kapije i pod visokim mjerama sigurnosti, što on nikad nije isticao u javnosti. Sigurno jedan od najljepših dijelova kuće je dvorište, u kojem je bazen.

Porodica mnogo vremena provodi okružena prirodom, a kćerka Una je često fotografije iz porodičnog doma objavljivala na društvenim mrežama.

Dok je Zdravko živio na Košutnjaku, sugrađani su ga često viđali kako vježba u šumi, gdje je provodio po cijeli dan. On je u više navrata uslikan dok trči ili uživa u prirodi.

Inače, Čolu su obožavale komšije na Košutnjaku, gdje je doskoro živio. Prije tri godine, jedna žena je ispričala da često sreće popularnog pjevača.

“Prvi put kada sam ga vidjela, nisam mogla da vjerujem.

Njegova i moja djeca su se igrala na igralištu. Meni se obrati neki čovjek, kad ono – Čola. Ja stala, gledam i ne vjerujem. On se lijepo nasmijao i od tada se uvijek lijepo javi kad se sretnemo na igralištu. Čovjek je narodan, ma ljudina, sve najbolje mogu reći za njega”, kazala je tada Zdravkova komšinica za Kurir.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79