Žena autom sletjela u Vrbanju, spasena brzom akcijom policije

Zadnji dan stare godine, pamtiće pripadnici Policijske stanice Čelinac i Kotor Varoša. Pred kraj noćne smjene brzom akcijom spasili su ženu koja je autom sletjela u rijeku Vrbanju.

Na kraju noćne smjene policajci Radiša Stokanić i Radislav Glamočak primijetili su vozilo u rijeci Vrbanji. Odmah su obavijestili kolege u Policijskoj stanici Čelinac i Hitnu pomoć i započeli akciju izvlačenja vozila u kojem se nalazila povrijeđena žena, prenosi RTRS.

“Spustili smo se uz obalu, i odmah obavijestili policijsku stanicu, Hitnu pomoć i ljudi su odmah došli na lice mjesta zajedno sa doktoricom”, rekao je Radiša Stokanić, policajac.

Njegov kolega, Radislav Glamočak, dodaje da je prilikom lomljenja stakla doktorica ušla u vodu, i potvrdila da je žena koja je vozila u dobrom stanju i da nije bila životno ugrožena.

Rijeka i težak pristup mjestu nesreće otežavali su izvlačenje povrijeđene žene.

“Do dolaska Hitne pomoći uspjeli smo da obezbijedimo jedan čekić kojim smo razbili šajbu da bi došli do lica i da vidimo o čemu se radi”, dodao je Dalibor Kostrešević policajac.

Prvu pomoć ukazali su ljekari iz Hitne pomoći u Čelincu, nakon čega je žena prebačena u UKC Srpske.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79