Žena u kritičnom stanju nakon ranjavanja kod Stoca

Žena u kritičnom stanju nakon ranjavanja kod Stoca


Žena koja je u subotu 13. jula ranjena u glavu u mjestu Prenj kod Stoca nalazi se u teškom stanju, potvrđeno je iz Sveučilišne kliničke bolnice Mostar.

Ženska osoba, inicijala M.T., zadobila je teške tjelesne povrede opasne po život i hospitalizirana je na Odjelu za anesteziju, reanimaciju i intenzivno liječenje.

Incident se dogodio u subotu 13. jula oko 17:50 sati, kada je Policijska stanica Stolac obaviještena da se u blizini mjesne crkve nalazi povrijeđena nepoznata ženska osoba.

Policija je na licu mjesta zatekla M.T. (31) s prostrijelnom ranom u predjelu brade, koju je zadobila vatrenim oružjem od strane nepoznate osobe.

Na mjestu događaja su zatečeni i S.A. (42), E.P. (44), V.H. (34), S.B. (29), S.P. (40), svi iz Sarajeva, te I.R. (28) i A.J. (35), obojica iz Stoca, kao i vozilo VW Golf u vlasništvu S.A. Prema saopćenju MUP-a HNK, sve prisutne osobe su pokazivale sumnju da su pod utjecajem narkotičkih sredstava, te su svi uhapšeni i privedeni u službene prostorije Policijske stanice Stolac radi kriminalističke obrade.

O incidentu su obaviješteni tužilac i Sektor kriminalističke policije MUP-a HNK, te je na licu mjesta izvršen uviđaj, klasificirajući događaj kao “pokušaj ubistva”.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija