Životna priča koja izaziva jezu: Učesnici rijalitija beba umrla na porođaju, zatekla predoziranu majku i živjela u paklu sekte

Nora Dominko, važi za jednu od najmirnijih takimarčki Survajvera, a javnost je još prije nekoliko nedjelja bila potresena njenom pričom da je rodila živu bebu, ali da je ona umrla odmah nakon porođaja.

Nora je ogolila dušu do kraja, te je ispričala i da je u periodu adolescencije prošla kroz pravi pakao. Majka joj je umrla od predoziranja, a ona je živjela u sekti. Zbog svega, željela je sebi da oduzme život.

– Odrasla sam u sekti, tačnije vjerskoj zajednici koja se bazira na hinduizmu. Živjela sam u malom selu i išla u školu u malom gradu, svi su znali odakle dolazim i to je dovelo do maltretiranja. Često su me nazivali sektašicom i gledali me čudno. Vidjelo se da ni djeci ni roditeljima ne prija što sam u njihovom okruženju. To je komplikovana priča koja kreće od mog rođenja. Moja mama je bila zavisnica još od svoje 13., 14. godine i kada je upoznala mog tatu prestala je sa drogom i zatrudnila je. Kada sam imala 3 godine moji su razveli, jer je ona opet ušla u te vode. Otišla u je Švajcarsku i tamo se izliječila, upoznala novog muža, dobila dijete, recimo da se sredila. U tom periodu se nismo viđale, jer tata nije dao. Nakon srednje škole, otišla sam kod nje u Švajcarsku i tu smo se opet povezale. Pokušala sam nadoknaditi tih 18 godina života i to je bilo nemoguće. Bilo je sve okej, dok nisam shvatila da ona opet nešto uzima i umrla je na kraju od predoziranja. Posljednji trenutak je bio za večerom, otišla je do kupatila i nije je bilo dugo, moj očuh je otišao da provjeri je li sve u redu i shvatili smo da je uzela nešto. Zvali smo hitnu i vatrogasce i kada su obili vrata vidjela sam je polumrtvu da leži, oživljavali su je. Vratila sam se po brata, a nju su odvezli u bolnicu. Sve mi je u magli, sjećam se da me je očuh oko pet ujutru probudio i rekao mi da moramo otići u bolnicu da se pozdravimo sa mamom, jer će je isključiti sa aparata, jer su joj svi organi otkazali – rekla je ona u Survajveru i dodala:

– Godinu dana nakon njene smrti, otišla sam na njen grob i kazala sam da ću se ubiti. Željela sam da oduzmem sebi život i otrčala sam na mamin grob sa nožem u ruci. Očuh je pozvao moju prijateljicu i ona je došla na groblje i zaustavila me je. Odvezli su me na psihijatriju i tamo su počeli tretmani razgovora i liječenja. Moj brat je bio moje sidro, jer sam bila svjesna koliko ga je pogodila mamina smrt, nisam željela da uz mamu izgubi i mene – rekla je Nora.

Pored svih tragedija, Nora je izgubila i bebu, piše Nova.

– Sve je bilo u redu, ali se u sedmom mjesecu trudnoće ispostavilo da nešto nije kako treba. Beba je rođena živa i nisam imala prilike vidjeti je ili držati u rukama, samo sam čula njen plač. Sljedeći dan su mi rekli da je beba umrla zbog srčane mane – kazala je Nora.

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79