Otac malene Nadin: Ovo je sramota grada Sarajeva!

Redakciji portala Crna-Hronika javio se i poslao poruku svim građanima glavnog grada Bosne i Hercegovine. Njegovu poruku prenosimo u cijelosti.

Drama na KCUS-u / Denis Smajlović: Prislonio sam doktoru pištolj na glavu i rekao: “Hoćeš da te ubijem!”

 

“Danas želimo još jednom naglasiti kolektivnu sramotu ovoga grada koji ne omogućava liječenje djevojčice Nadin. Sramota koju je nanijela ovom gradu menađerica KCUS-a i krug ljekara oko nje, koji su odbili i to svojim potpisima! Dakle svojim karijerama imenom i prezimenom potvrdili jedan od najnemoralnih postupaka zdravstvenih radnika u historiji medicine uopće.

Muk koji je zavladao od strane rukovodilaca države, Federalne Vlade svjetovnih i vjerskih autoriteta u Bosni i Hercegovine, strasniji je od najcrnjih događaja kojima svjedočimo od rata naovamo. Na primjeru djevojčice Nadin njenom ne liječenju i prokletoj tišini koja je ušutila funkcionere radi straha za svoje fotelje prijeti da cijelo društvo povuće na dno civilizacije. Zato danas tražimo javno očitovanje Federalno ministarstvo zdravlja, Kantona Sarajevo, premijera Vlade FBiH i predsjednika Džaferovića i Komšića, te predsjednika SDA Izetbegovića da se oglase i kažu ima li se pravo Nadin liječiti u zemlji u kojoj je rođena!

  • 45 dana bez nadzora pedijatra a pod terapijom koju prima sramota i bruka je svih nas!
  • 45 dana tišine dok se mala djevojčica bori za život!

Samo zbog potpune poslušnosti jednoj ženi, bez osjećaja samilosti ljekarske etike, elementarne ljudskosti mrlja je na savjesti svih nas. Zato danas još jednom upozoravamo javnost da se danas u srcu Europe potpisuje akt o ne liječenju djevojčice.

Sramota je to svih nas” – izjavio je Denis Smajlović za portal Crna-Hronika!

Pogledajte potresnu reakciju nane Munire zbog odbijanja liječenja njene unuke Nadin Smajlović

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79