13-godišnji dječak likvidirao najboljeg druga

13-godišnji dječak likvidirao najboljeg druga


Policija je danas u Niškoj Banji pronašla tijelo dječaka (13), dok je druga maloljetna osoba zbrinuta u UKC Niš, a mještani kažu da su u šoku zbog toga što se dogodilo i navode da poslije takve vijesti niko ne ostaje ravnodušan.

Likvidacija se dogodila danas oko 11 sati, a nastadali dječak A. S. (13) i M. M. (13) dječak koji ga je, kako se sumnja likvidirao, bili su najbolji drugovi od trećeg razreda osnovne škole.

Kako su ispričale komšije, jutros oko 11 sati, njih dvojica su se posvađala u dvorištu, nakon čega su nastavili sukob u potkrovlju kuće osumnjičenog dječaka. Tada je ubijen A. S.

Prema informacijama, svjedocii tvrde da su ih vidjeli da se svađaju u dvorištu, nakon čega je došlo do zločina.

– Drugog dječaka su građani zatekli kako se tetura ispred kuće i pozvali su policiju. Taj dječak je prevezen u bolnicu. Nađen je nož – kaže izvor.

Policija je, prema saznanjima na mjestu zločina zatekla A. S. koji je imao prerezan vrat. On je preminuo na licu mjesta.

Kako pričaju komšije, zločin je otkrila baka osumnjičenog M. M., a dječaci su bili najbolji drugovi od trećeg razreda.

– Kada je baka M. M. izašla ispred kuće i zatražila pomoć, jedan djed iz komšiluka je ušao u kuću i na potkrovlju zatekao A. S. na podu.

Zločin se desio u kući osumnjičenog pod okolnostima koje se zvanično još utvrđuju.

 


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija