35-godišnja žena osumnjičena da je iz stana ukrala pozlaćeni sat i zlatnu narukvicu od 14.000 KM

35-godišnja žena osumnjičena da je iz stana ukrala pozlaćeni sat i zlatnu narukvicu od 14.000 KM


Šipovljanka Milena B. (35) osumnjičena je za krađu pozlaćenog sata i zlatne narukvice vrijednih 14.000 KM iz stana u Banjaluci, potvrđeno je “Nezavisnim novinama“.

Muškarac prijavio da mu je neko iz stana ukrao pozlaćeni sat i zlatnu narukvicu od 14.000 KM

Šipovljanka je osumnjičena da je od 7. februara od 20 časova do 8. februara do 8.30 sati iskoristila nepažnju oštećenog iz njegovog stana u Banjaluci uzela sat i narukvicu.

Lišili su je slobode u srijedu pripadnici Policijske stanice Šipovo, a službenici Policijske uprave Banjaluka juče su izvršili su kriminalističku obradu nad M.B. zbog sumnje da je počinila krivično djelo teška krađa.

“Tokom kriminalističke obrade, kod M.B., su pronađeni su i uz potvrdu privremeno oduzeti predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem krivičnog djela. Oni će poslužiti kao dokaz u krivičnom postupku”, rekli su iz PU Banjaluka.

O svemu navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji je naložio policijskim službenicima da se nakon kompletiranja predmeta Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka dostavi izvještaj o počinjenom krivičnom djelu.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija