42-godišnjak prodavao heroin po cijenama od 28 do 50 KM

Banjalučanin Marijo Ljubojević (42) nedavno je osuđen na sedam godina zatvora u banjalučkom Okružnom sudu zbog trgovine drogom i davanja drugima drogu na uživanje. Prema presudi, Ljubojević je osuđen na pet godina zatvora zbog neovlaštene proizvodnje i prometa opojnim drogama, te na dodatne tri godine zatvora zbog omogućavanja uživanja opojnih droga.

Ukupna izrečena jedinsvena kazna iznosi sedam godina zatvora.

Inače, optužnica ga je teretila da je od sredine 2019. do 24. septembra 2020. godine prodavao heroin i ekstazi.

Heroin je u više navrata prodao po cijenama od 28 do 50 KM, a da je na ime ranijeg duga od 600 KM jednom licu dao više vrećica ekstazija.

Ljubojevića terete i da je 24. septembra 2020. godine D.N. i R.M. u golfu 6 na putu Prijedor – Banjaluka omogućio da uživaju heroin.

Ljubojević je od ranije poznat po krivičnim djelima uglanom krađama i po zloupotrebama droga.

On je, inače, poznat i po jednoj od najčudnijih krađa koja se desila u Banja Luci.

Naime, u novembru prošle godine hapšen je zbog sumnje da je iz katoličke crkve u Banjaluci između ostalog ukrao mošti koje su bile u pozlaćenoj kutiji. Tada je osim mošti ukrao medaljon i dva telefona. Istragom je utvrđeno da je ukradene predmete prodao za 2.000 maraka.

Kuriozitet je i da se ovaj stari policijiski znanac ranije prezivao Dujmović i pod tim prezimenom je, takođe, hapšen više puta zbog imovinskih krivičnih djela.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79