Osumnjičen za nasilje u porodici: 39-godišnjak davio do smrti vanbračnu suprugu

Više javno tužilaštvo u Pančevu pokrenulo je istragu protiv osumnjičenog D. B. (39) iz Alibunara zbog sumnje da je u periodu od 27. aprila do 29. aprila ove godine primjenom nasilja ugrozio tjelesni integritet svoje vanbračne partnerke D. S. (42) iz Jabuke.

Kako je saopštio MUP, navodi se da je osumnjičeni, u njihovoj zajedničkoj kući u Alibunaru, šakama stegao za vrat svoju partnerku, te je usmrtio.

Osumnjičenom se stavlja na teret krivično djelo nasilje u porodici, za koje je propisana kazna zatvora od pet do petnaest godina.

Nakon saslušanja osumnjičenog u Višem javnom tužilaštvu u Pančevu, Viši sud je odredio pritvor protiv osumnjičenog u trajanju do 30 dana.

Ova mjera pritvora donesena je zbog postojanja naročitih okolnosti koje ukazuju da bi osumnjičeni mogao ometati postupak uticajem na svjedoke i da postoji opasnost da u kratkom vremenskom periodu ponovi krivično djelo.

U daljem toku istrage, tužilaštvo će ispitati svjedoke i obaviti potrebna vještačenja kako bi rasvijetlio sve okolnosti ovog tragičnog događaja.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79