U Tuzli preminula 20-godišnja majka tek rođene bebe, tužilaštvo naredilo obdukciju

U Tuzli preminula 20-godišnja majka tek rođene bebe, tužilaštvo naredilo obdukciju


Univerzitetski Klinički Centar Tuzla nije se za sada oglasio povodom ovog slučaja. Smrt mlade majke tek rođene bebe u Tuzli šokirala je javnost u Bosni i Hercegovini.

Mlada majka iz Srebrenika umrla ubrzo nakon porođaja: Muž krivi doktore na UKC-u Tuzla

U Univerzitetskom kliničkom centru Tuzla jučer je nakon poroda preminula 20-ogodišnja majka tek rođene bebe inicijala B.I. Ovu informaciju je putem društvene mreže objavio suprug preminule porodilje, E.I. iz Srebrenika koji je slučaj prijavio Tužilaštvu Tuzlanskog kantona.

Kako je za Tuzlanski.ba saopćeno iz Tužilaštva TK naređena je obdukcija preminule porodilje, a u saradnji sa MUP-om TK Tužilaštvo će poduzeti sve potrebne daljnje mjere i radnje ciljem utvrđivanja okolnosti za navedeni događaj, kazao je Admir Arnautović, stručni saradnik za informisanje Tužilaštva TK.

Predmet u vezi s ovim događajem formiran je jučer, a više informacija o uzroku smrti porodilje biće poznato nakon obdukcionog nalaza.

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija