(FOTO) Dobio otkaz zbog aktuelne situacije: “Hvala Bakire što si ovo dozvolio!”

(FOTO) Dobio otkaz zbog aktuelne situacije: “Hvala Bakire što si ovo dozvolio!”


Redakciji portala Crna-Hronika dostavili ste nesretan slučaj koji se desio osobi iz Gračanice (identitet poznat redakciji portala) gdje je muškarac dobio otkaz iz jednog ugostiteljskog objekta.“Ugovor je raskinut zbog obustave obavljanja djelatnosti zbog novonastale krizne situacije” opis povodom otkaza koji je uručan muškarcu iz Gračanice.

 

“Omladino sada vidite gdje živimo. U koliko jakoj državi živimo! Bježite gdje god možete i mislite na svoju djecu i njihovu budućnost. Vidite sami koliko nas poslodavci vole. Šta sada bez posla? Niko ne misli na radnu snagu! Ni poslodavci ni država nas ne podržava a evo i dokaza! Kada budu izbori, opet glasajte za našeg velikog Bakira, jer on je ovo nama dozvolio. Sutra na sve ovo čeka, pozdrav iz Gračanice!” izjavio je muškarac (identitet poznat redakciji portala.

Nažalost, zbog aktuelne epidemiološke situacije i sve izvjesnijih problema koji će zadesiti ekonomiju i privredu BiH, regiona i svijeta, veliki broj poslodavaca se odlučuje na otpuštanje radne snage, zbog nemogućnosti adekvatne isplate, nastale manjkom prihoda.

Nažalost, predviđa se da će pandemija korona virusa osim narušenog zdravja, gubitaka života i globalne histerije, dovesti svijet u globalnu krizu, kakva nije zapamćena godinama unazad.

Da li će Vlasti BiH prepisati pozitvne primjere o potpori privrednicima iz susjednih država, ostaje da vidimo. U suprotnom, ionako teška ekonomska situacija u našoj zemlji, postat će još neizvjesnija i teža, predviđaju ekonomski analitičari.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija