Na Jahorini nema pravila: Skija se svaki dan, tek danas zatvaraju sezonu

Na Jahorini nema pravila: Skija se svaki dan, tek danas zatvaraju sezonu


Uprkos mjerama opreza koje su na snazi zbog pandemije koronavirusa bh. građani svoje utočište pronalaze na bosanskohercegovačkim planinama. I dok su neki roštiljali na Igmanu, jučer su na planini Jahorini ljudi bezbrižno skijali.

No, kako saznajemo noćno skijanje bit će otkazano zbog policijskog časa, a iz Olimpijskog centra Jahorina obavijestili su javnost da će od danas sezona skijanja na ovoj planinskoj ljepotici biti zatvorena.

“Dragi ljubitelji Jahorine, u nedjelju, nakon 110 dana skijanja zbog mjera predostrožnosti i sa ciljem prevencije od pandemije Covid-19 zvanično zatvaramo ski centar”, stoji u obavjesti na Facebook stranici ovog Olimpijskog centra.

Dodali su i da je Ski centar Jahorina u prethodnom periodu radio minimalnim kapacitetom, te da su se pridržavali svih neophodnih bezbjedonosnih mjera prenosi Klix.

“Vaše zdravlje nam je na prvom mjestu, to svi zajedno treba da nastavimo da poštujemo i pridržavamo se propisa koji su predviđeni za vanredne situacije. Čuvaj zdravlje, ostani kod kuće kako bismo što prije zajedno dočekali ljeto na planini”, napisali su.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija