Ko prekrši mjere samoizolacije ide u šator uz objavu identiteta

Ko prekrši mjere samoizolacije ide u šator uz objavu identiteta


Ko prekrši mjere samoizolacije ide u šator uz objavljivanje ličnih podataka – rekao je Radovan Višković, premijer RS, nakon sastanka zvaničnika.

– Ne možemo dozvoliti da neodgovorni pojedinci ugrožavaju ostale koji se pridržavaju – rekao je Višković, te dodao da od večeras kreću sa pojačanim mjerama poštivanja policijskog sata, a sve zbog pandemije koronavirusa.

(FOTO) Evo kako izgledaju šatori na graničnom prelazu Gradiška

Ove mjere stupit će na snagu danas.

Višković je naglasio da će se obratiti Oružanim snagama sa kojima smještajnim kapacitetima raspolažu u RS da se mogu pripremiti za prihvat, ako bude potrebe.

Sastanku su pored Viškovića, prisustvovali i predsjednica Republike Srpske Željke Cvijanović, član Predsjedništva BiH Milorad Dodik, predsjedavajući Vijeća ministara BiH Zoran Tegeltija i ministar zdravlja i socijalne zaštite RS Alen Šeranić.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija