Policija objavila snimku mladića kako igraju nogomet

Policija objavila snimku mladića kako igraju nogomet


Velika većina naših građana je ozbiljno shvatila opasnosti koje prijete širenju virusa COVID-19, ali ima među nama onih koji su prekršili mjere Stožera civilne zaštite. Policijska uprava u saradnji sa Civilnom zaštitom Osječko-baranjske županije provodi nadzor svih javnih površina tehnologijom snimanja iz zraka pomoću bespilotnih letjelica (dronovi) – piše policija.

Aktivirana VIBER grupa o aktuelnostima vezanih za koronavirus Covid-19

U nedjelju 5. aprila, u poslijepodnevima satima, u Osijeku, na Jugu II, ophodnja bespilotne letjelice uočila je skupinu mladića koji su na malonogometnom igralištu igrali nogomet. Brzom intervencijom zemaljskih snaga interventne jedinice policije mladići su evidentirani te im je izdana naredba da se udalje sa igrališta. O utvrđenom kršenju propisanih mjera obavijestili smo državni inspektorat koji će provesti postupak iz njihove nadležnosti.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija