(FOTO) Sahranjen komičar Jasmin Džemidžić

(FOTO) Sahranjen komičar Jasmin Džemidžić


Sarajlija Jasmin Džemidžić ukopan je danas na Gradsko groblju “Bare”. Prvi sit-down komičar, što je još davno odlučio da će biti, iznenada je umro prije nekoliko dana. 

Imao je brojne zdravstvene probleme, ali prijateljima o njima nije pričao. To je razlog što su se svi iznenadili kada je stigla vijest da je napustio ovaj svijet u 37. godini.

Bolovao je od dječije paralize zbog čega je bio u kolicima.

Na posljednji ispraćaj Jasmina došlo je stotine njegovih prijatelja, porodice, ali i poznanika. Suze i oni tužni cvjetovi… To su bile današnje slike. Kao što je neko ovih dana napisao na Facebooku: “Otišao si uz veliki bis, još veći si zaslužio”.

O njemu svi imaju samo riječi hvale. Kažu da nisu imali dovoljno vremena s Jasminom da provedu, sa osobom koju oslovljavaju Čovjekom, sa velikim početnim slovom i u pravom smislu te riječi.

POGLEDAJ GALERIJU

Mnogi su rekli da ga Sarajevo nikad neće zaboraviti, njega ni njegov iskreni osmijeh koji je mnogima davao nadu u bolje sutra prenosi Avaz.

POGLEDAJ GALERIJU

Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija