Detalji tragedije u Sarajevu: Dvadesetpetogodišnji F.K. izvršio samoubistvo na Grbavici

Šefo u društvu Mehe i Beriza AjanovićaOd poznanika obitelji tragično stradalog mladića saznajemo i to da je bio odgojen, pristojan i drag mladić. Šta ga je nagnalo da izađe iz stana i okonča život pucnjem iz pištolja, niko nije u stanju objasniti.

Muškarac čije je beživotno tijelo jutros pronađeno na Grbavici, u Ulici Derviša Numića 5 izvršio je samoubistvo, saznaje portal “SB” iz izvora bliskih istrazi. Prema još nepotvrđenim informacijama, riječ je o 25-godišnjem F.K. koji je stanovao u zgradi desetak metara udaljenoj od grmlja u kojem je pronađeno njegovo tijelo.

Nesretni mladić živio je u funkcionerskoj zgradi “Lipa” na Grbavici sa ocem koji je uposlenik u Vladi Federacije BiH. Njegova majka, kako su nam kazali obiteljski poznanici, živi u Austriji, a u inozemstvu boravi i drugo dvoje djece iz ove obitelji.

Očekuje se da službeni policijski izvještaj baci više svjetla na ovu jezivu tragediju. Od poznanika obitelji tragično stradalog mladića saznajemo i to da je bio odgojen, pristojan i drag mladić. Šta ga je nagnalo da izađe iz stana i okonča život pucnjem iz pištolja, niko nije u stanju objasniti.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79