(VIDEO) Se*s u dobar korone: Samohrana majka javno govori o tome

Kako korona utječe na naš seksualni život?

U doba pandemije nužna je distanca. To je loše za seksualne kontakte. Najteže je samcima. A za parove bi rad od kuće, koji sada mnogi prakticiraju, mogao značiti i novi medeni mjesec, ali i pakao na Zemlji.

Koronavirus trenutačno mijenja sve, pa i seksualne odnose. To se moglo vidjeti i sredinom marta u petak uvečer u Berlinu: ulaz kluba Insomnia, berlinskog okupljališta svingera, fetišista i hedonista iz cijelog svijeta, nije nadzirao inače obvezatni čuvar. A pogotovo nije bilo dugačkog reda u kojem čekaju seksualni slobodoumnici.

Umjesto toga na vratima je zalijepljena obavijest da je Berlinski senat, odnosno vlada savezne pokrajine Berlin, naredio zatvaranje kluba. Na internetskoj stranici Insomnia-tim i posebno jedan „Dominique” optimistično poručuju: „Ostanite zdravi, štitite se, a ja se nadam da ćemo za pet tjedana opet moći slaviti zajedno.”

Pogledajte cijelu ispovijest samohrane majke Mile kojoj je ovo jedini izvor financiranja.

Život seks radnice u doba epidemije korone, kreator BBC.


 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79